TOKİ 25 ilde 390 Muhtelif Arsa Müzayedesi Bilgilendirme Talebi Hk.

TOKİ TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI

İlgili Kayıtlı Yazıda,

Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş., T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ’nin bünyesindeki konut, iş yeri ye arsalarının satılabilmesi amacıyla açık artırma ile satış organizasyonunu gerçekleştiren TOKİ iştiraki bir kurumdur.

En önemli görevimiz, daha önce Kamu mülkiyetinde olan ve ilk kez satışa çıkan bu arsaların satışlarının ilgisi olabilecek tüm ilgililerce duyulmasını sağlamak, böylece eksik bilgilendirmeden oluşabilecek rekabet noksanlığının önlenerek, ihalede eşitliği temin ve tesis etmektir.

2-3 Ekim 2024 Tarihinde yapılacak olan 25 ilde 390 muhtelif arsa satışı kapsamında Şanlıurfa ili Eyyübiye İlçesinde 2 adet, Haliliye İlçesinde 2 adet, Karaköprü ilçesinde 7 adet, Viranşehir ilçesinde 2 adet arsa satışa sunulacaktır.

Satış, şart ve zamanı Türkiye genelinde yayın yapan 6 adet gazetede ilan edilmiş ise de konum ve nitelikleri gereği Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerince satışın bilinmesinde fayda olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle üyelerinize satışı sms, mail ve web sayfanız yoluyla bilgilendirilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz.

EK-1

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 adet, Haliliye'de 2 adet, Karaköprü'de 7 adet Viranşehir'de 2 adet arsayı satışa sunuyor! 2-3 Ekim 2024 saat 10:30’da teklif alımına sunulacaktır’. Açık artırmaya salonlardan ya da internet üzerinden katılınabilecektir

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası

Saygılarımızla,