TÜRKİYE’DE TSE KALİBRASYON İNDİRİMİ ALAN TEK ODA ŞUTSO OLDU!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile TSE Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi arasında imzalanan karşılıklı protokol ile; ŞUTSO üyesi kişi, kurum ve kuruluşlar,

•             10.000 TL ye kadar %20

•             10.001 TL – 20.000 TL arası %30

•             20.000 TL üzeri %40 oranında indirimle hizmet alabilme imkanına kavuşmuştur.

 

TSE, sanayi, bilim ve hizmet sektörlerinde kullanılan ölçü, alet, cihaz ve sistemlerinin kalibrasyon ayar ve tamirlerini gerçekleştirerek milli ve milletler arası güvenilirliklerini sağlamak, kalibrasyon eğitim hizmetlerini vermek ve ülke sathına yaygınlaştırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmaları kapsamında ŞUTSO  ile de hizmet sözleşmesi yaparak üyelere indirim uygulamaya başladı.

 

TSE Sojuztest Metroloji ve Kalibrasyon Merkezi, Kalite politikanın temel dayanakları; hizmet veren personelin sürekli eğitimi, referans cihazlarının kesintisiz izlenebilir kalibrasyonlarının yapılması ve yaptırılması, uygun bir çalışma ortamının sağlanması, kalite sisteminin sürekli geliştirilerek çalıştırılması konularında uzman destek veriyor.       

 

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim,  yüksek kalibrasyon ücretlerine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Yüksek Kalibrasyon ücretleri üyelerimiz için külfet oluşturmaktaydı. Hatta bazı üyelerimiz 150-200 bin TL arasında kalibrasyon ücreti ödemekteydi. Bu protokol ile üyelerimizin işletmelerine katkı sağladığımız için mutluyuz. Türkiye’de TSE Kalibrasyon işlemlerinde protokol imzalayan ilk ve tek oda olmanın gururunu yaşıyoruz. İmzalanan protokolün üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim.”

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya