AYAKKABI İMALATI EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20 Aralık 2022 | 370

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (UN-WFP) arasında Sosyoekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik Programı (SES) kapsamında sektörel istihdamı desteklemek ve yetkin iş gücü yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Ayakkabı İmalatı Eğitimi Sertifika Töreni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Taş ve Yönetim Kurulu Üyesi E.Sabri Akaltun'un katılımıyla gerçekleştirildi.

80’den fazla ülkedeki çalışmalarıyla dünyanın en büyük insani yardım kuruluşu olan WFP’nin Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirdiği mesleki eğitim odaklı SES Programı kapsamında gerçekleştirilen Ayakkabı İmalatı Eğitimi’nin ŞUTGEM'de gerçekleştirilen Sertika Töreni'nde Öğr. Gör. Meltem Uyaroğlu ile Öğr. Gör. Gönül Semiz de yer aldı. 28 kursiyerin başarılı olduğu eğitimde, yüzde yüz istihdam sağlanacak.

2023 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 166555