ŞANLIURFA'DA “KÜLTÜRÜ PAYLAŞMANIN LEZZETLİ YOLU

26 Mayıs 2022 | 101

ŞUTSO çatısı altında çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (Şanlıurfa ABBM) tarafından düzenlenen "Kültürü Paylaşmanın Lezzetli Yolu" etkinlik programı, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi (ŞUTSO) işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Avrupa Günü dolayısıyla Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Erol Yüncü tarafından kültürlerarası diyalog yöntemi olarak gastronominin öneminin vurgulanması amacıyla organize edilen program, 28 Mayıs 2022 Cumartesi Saat 13:30’da Harran Üniversitesi Merkezi Kafeterya önünde düzenlenecek.

Harran Üniversitesi ev sahipliğinde halka açık olarak düzenlenen programda; Harran Üniversitesi akademisyenleri gastronomi bölümü öğrencileri yemek atölyelerinde hazırladıkları yemekleri katılımcılara ikram edecek. Ayrıca; Avrupa Klasik Müziği ve Türk Klasik Müziği performansları da gerçekleştirilecek.

2022 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 133586