ŞUTSO ÜYELERİNE ÇİĞDEM YÜKSEL GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN %20 İNDİRİM

18 Mayıs 2022 | 191

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) Çiğdem Yüksel Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi ile yaptığı protokolde, ŞUTSO çalışanları ve üyelerinin birinci derece yakınlarına, Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Uygulamaları ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Çiğdem Yüksel Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi Müdürü Çiğdem Yüksel arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınlarına Sağlıklı Yaşam ve Güzellik uygulamalarında ücretinde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Sağlıklı Yaşam ile Güzellik alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Çiğdem Yüksel Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi Müdürü Çiğdem Yüksel ile yaptığımız protokolde, 31 Aralık 2022 tarihine kadar personelimizin, üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

2022 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 133561