ŞUTSO ORGANİZASYONUYLA SEKTÖREL TEMATİK KONSEY TOPLANTISI YAPILDI

14 Ekim 2021 | 126

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) organizasyonuyla "Sektörel Tematik Konsey Toplantısı" yapıldı.

Sektörel Tematik Konsey Toplantısı, zincir marketlerde satışı gerçekleştirilen ürün çeşitliliğinin sektörel olarak faaliyette bulunan firmalar üzerinde meydana getirdiği etkinin değerlendirilmesi ile ilgili sektörlere yönelik talep ve beklentilerin değerlendirilmesi gündemiyle Meclis Başkanı Ahmet Altun, ŞUTSO 1, 2, 3, 22 ve 25. Grup temsilcileri, ŞUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Esra Siverekli’nin katılımıyla online katılımla gerçekleştirildi.

Toplantı, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açış konuşması ile başladı. Ahmet Altun’un açış konuşmasının ardından katılımcıların, Online Odak Değerlendirme çalışması ile Raporlamaya Esas Görüş ve Önerileri alındı.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 346368