TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU ŞUTSO'DA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

09 Mart 2020 | 508

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) düzenlenen İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısı'nda İş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısı'na, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Günay, Engin Yeşil, Faik Yavuz, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcıları Mehmet Yetim, Kadir Kılıçoğlu, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB)Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı,  Çevre İl Oda Borsa Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, ŞUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile davetliler katıldı.

Toplantıda, ŞUTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, iş dünyası problemlerini ve acil çözüm bekleyen sorunlarını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na ilettiği birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından, Başkan Hisarcıklıoğlu iş dünyası temsilcilerinin talep ve beklentilerini dinledi.

Toplantı, başkanların karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

2022 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 106436