Özel Güvenlik ve Temizlik Personeli Hizmet Alımı Hk.

01 Şubat 2022 | 262

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında Gündüz-Gece Vardiyalı çalıştırılmak üzere 5 adet Özel Güvenlik Personeli Hizmet alımı ile tam zamanlı çalıştırılmak üzere Oda hizmet binamıza 3 adet, Viranşehir Temsilciliğimize 1 Adet olmak üzere toplam 4 Adet Temizlik Personeli Hizmet alımları yapılacaktır.

İstekliler, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 1.Kat Vezneye 250,00 TL yatırarak makbuzunu 3.Kat Mali İşler Birimine ibraz etmesi karşılığında, Teknik Şartname ve Teklif Mektuplarını alabilir. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 3.Kat Mali işler Biriminden alınan teklif mektupları doldurularak kapalı zarf ile 22.02.2022 Salı günü Saat 16.00'a kadar 3.Kat Mali İşler Birimine teslim edilecektir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2022 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 106448