5174 Sayılı Kanun Gereği Yapılacak Askı İşlemleri Hk.

18 Ocak 2022 | 270

5174 sayılı Kanunun 10. Maddesi gereğince iki yıldan beri adresleri ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin durumu Askı haline alınacaktır.

Bu üyelerin adres ve durumları hakkında Odamıza bilgi verildiği ve/veya geçmiş dönem aidat borçları ödendiği takdirde tekrar aidat tahakkukları başlatılarak, üyelik durumu Faal olarak kaydedilecektir.

Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizi adres ve durumlarındaki değişiklikleri Şanlıurfa Ticaret Sicil Müdürlüğüne tescil ettirilmesi ve/veya Oda aidat borçlarının ödenmesi hususunu bilgilerinize saygıyla sunarız.

Aidat Borçlarınızı sorgulamak ve ödemek için tıklayınız...

2022 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 106419