Kadın Kooperatifleri Ur-Ge Projesi Duyurusu Hk.

19 Ekim 2021 | 68

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan 2010/8 sayılı “Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi UR-GE Tebliği” kapsamında, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği koordinasyonunda “G/Local Goods by Woman Coops” projesi hayata geçirilecektir.

Bu proje ile ihracat yapma potansiyeli bulunan kadın kooperatiflerinin, uluslararası pazarlarda rekabet güçlerinin artırılması ve sürdürülebilir ihracat hedeflerine ulaşması hedeflenmektedir. UR-GE projelerinin uygulama aşamaları ve katılımcılara sağladığı avantajlar aşağıdaki linkte bilgilerinize sunulmuştur.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 346368