PSI 2021 Fuarı

24 Ağustos 2021 | 207

İlgide kayıtlı yazıda, ülkemizin ihracatının arttırılması ve ürünlerimizin tercih edilir rekabeti gücünün gerçek değerleri ile tanıtılması teminen, A1manya'nin Düsseldorf şehrinde 11-13 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenecek promosyon ürünleri sektöründe Avrupa’nın en önemli fuarlardan biri olan PSI 2021 Fuarı’na Türkiye milli i5tirak organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Fuarın Türkiye Milli İştirak organizasyonu m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 5.9592 TL oldu ifade edilmektedir.

Anılan fuara i1işkin broşür ve katilim soz1eşmesi ekte sunulmakta olup, detaylı bilgi izin broşürde i1etişim bilgileri yer alan İstanbul Ticaret Odası yetkilileri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Bilgilerinizi

Ekler: İndirmek İçin Tıklayınız..!

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 346368