Türkiye Kadın Girişimci Online Network Toplantısı Hk.

04 Ağustos 2021 | 106

TOBB'dan odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nce, ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilerimize yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü toplantılarının ihtiyaç duyuldukça tüm illerimizde yapılacağı belirtilmiştir. Bu doğrultuda, söz konusu network toplantılarının belirli aralıklarla düzenlenmekte olduğu, projenin Covid-19 virüsünün mevcut durumu göz önüne alınarak elektronik ortama alındığı ve Türkiye Kadın Girişimci Online Networkü olarak güncellendiği ifade edilmiştir.

Elektronik ortamda gerçekleştirilmekte olan Türkiye Kadın Girişimci Online Networkü kapsamında Şanlıurfa Toplantısının 13 Ağustos 2021 tarihinde 10.30’da Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirileceği ve toplantıya ilişkin bağlantı linkinin toplantıdan önce kayıt formunu dolduran mail adreslerine elektronik ortamda gönderileceği belirtilmiştir.

Bu doğrultuda Türkiye Kadın Girişimci Online Networkü Toplantısına kayıt olmak isteyen kadın girişimci üyelerimizin Kadın Girişimci Online Network Toplantsı Ek Teyitli Katılımcı Formu linkinde oluşturulan ön kayıt formunu toplantıdan en az üç iş günü öncesinde doldurularak kadingencihr@ticaret.gov.tr ve girisimcilik@tobb.org.tr adreslerine iletilmesi geremektedir.

Söz konusu toplantı, Zoom programı üzerinden gerçekleştirileceğinden katılımcıların e-posta adresi ve cep telefonu bilgilerinin teyitli Katılımcı Formu'na işlenmesi büyük önem arz etmektedir. Bağlantı linki toplantıdan önce katılım teyidi bildirenlerin e-posta adreslerine gönderilecektir. Bilgilerinize saygıyla sunarız.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 268890