Türk Kızılay 2021 Kurban Bayramı Kampanyası Hk.

16 Temmuz 2021 | 41

Türk Kızılay Derneği Genel Müdürlüğünden odamıza intikal eden yazıda, 153 yıldır insan onurunun korunması ve ıstırabının dindirilmesi için devletine yardımcı kuruluş olarak çalışmalarını sürdürdüğü, ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara her koşulda milletimizin merhamet elini uzatan Kızılay’ın, tüm bu çalışmalarını toplumdan aldığı güç ve destekle gerçekleştirdiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, her yıl olduğu gibi, bu yıl da paylaşmanın sevincini yaşayacağımız Kurban Kampanyasını “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!” diyerek başlattıklarını, bu amaçla, ülkemiz ve dünyanın farklı noktalarında usulüne uygun olarak kesilecek kurbanların yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin sofralarında bereket olmasının umut edildiği ifade edilmektedir.

Dünya’ya, Türk Kızılay’nın insani yardıma ihtiyaç duyan herkese el uzattığını göstermek adına, 2021 Kurban Kampanyamız kapsamında hazırlanan flyer tasarımı aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

.