ŞUTSO MECLİS BAŞKANI SERHAT KARADAĞ’IN YENİ YIL MESAJI

ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, "2024 yılı şehrimiz ve ülkemiz için her alanda başarı yılı olsun" dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Karadağ mesajında şu ifadelere yer verdi: " Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılı, bir yandan ülke ve Şanlıurfa olarak deprem ile sel felaketlerini yaşadığımız, diğer yandan dünyanın birçok yerinde savaşlara şahit olduğumuz bir yıl oldu. Bunun yanı sıra, ulusal ve küresel çapta yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığı da toplumumuz ve iş dünyamıza zorlu ve sorunlu bir süreç yaşattı. Ancak hepimiz el ele verip büyük bir dayanışma, birlik ve beraberlik içinde mücadele ederek tüm sorunlarımızın üstesinden gelmeye, ilimiz ve ülkemizin ekonomik kalkınması ile sosyal refah seviyesinin artması adına çalıştık.

 

Yeni yılda da daha büyük umut ve hedeflerle yola çıkmalı, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, sahip olduğumuz bütün imkânları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle girişimcilerimizin desteklenmesi için büyük çabalar içinde olmalıyız. Daha güzel, mutlu ve müreffeh bir gelecek için geçmişin muhasebesini iyi yapmalı, eksik ve yanlışlarımızı istişare içinde gözden geçirmeli, sektörle ve kurumsal anlamda iş birliklerimizi güçlendirmeliyiz.

 

Bu anlamda, yeni yılın umutlarımızı ve hayallerimizi gerçekleştireceğimiz, iş dünyamıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve refah getireceği bir yıl olmasını diliyor, şahsım ve Odamız Meclisi adına herkesin 2024 yılını kutluyorum.”

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya