BAŞKAN YETİM'DEN 10 KASIM MESAJI

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Yetim, paylaştığı mesajında "Atatürk'ün bize hedefler doğrultusunda ülkemizin terakkisi için tüm gücümüz ve gayretimizle çalışmaya ve üretmeyi iş dünyası temsilcileri olarak temel sorumluluklarımızdan biliyoruz " dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Atatürk'ün Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı ve kalkınması için verdiği mücadeleye dikkat çeken Başkan Mehmet Yetim mesajında şunları ifade etti;

"Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile yol arkadaşları ve onun yanında duran ecdadımız birlik ve beraberlik ruhu ile büyük bir mücadele ve fedakarlık gösterip bize en büyük miras olarak Cumhuriyeti; çağdaş, demokratik ve özgürlükçü ilkelerle yönetilen bağımsız Türkiye'yi bıraktı.

Sosyal, siyasal ve kültürel alanlarda getirdiği reformlarla muasır medeniyetler seviyesinde bir toplum inşa etmeyi ilke edinen Mustafa Kemal Atatürk, 1923 yılında çiftçilerin, tüccarların, sanayicilerin, işçilerin ve daha başka birçok kesimden kişilerin katılımıyla düzenlediği İzmir İktisat Kongresi ile de ülkemizin ekonomik bağımsızlığının temelini attı.

Ömrünün sonuna kadar mücadelesini sürdüren Gazi Mustafa Kemal'in bize emanet bıraktığı ülkemizi daha ileriye taşımayı, ekonomi başta olmak üzere, ülkemizin her alanda kalkınmasına ve gelişmesine destek olmayı, bize gösterdiği hedefler doğrultusunda Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında da ülkemizin terakkisi için tüm gücümüz ve gayretimizle çalışmayı ve üretmeyi iş dünyası temsilcileri olarak temel sorumluluklarımızdan biliyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve minnetle anıyor, kendisiyle birlikte mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum." 

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya